Retourneren

Retourneren

Je hebt het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. We vinden het natuurlijk wel fijn om te weten wat de reden is, zodat we indien nodig verbeteringen kunnen aanbrengen voor toekomstige klanten.

Het product dient uiteraard in originele staat te zijn, dus ongedragen/ ongebruikt.

Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten teruggestort op je rekening. Indien je order in eerste instantie boven het minimumbedrag voor gratis verzending (€50,-) uit kwam en het uiteindelijke totaalbedrag (na verrekening van retour) van de artikelen die je wilt houden onder dat bedrag (€50,-) uit komt, dan worden er alsnog verzendkosten voor de heenzending berekend.

De verzendkosten voor retour van jou thuis naar de webwinkel zijn voor jouw rekening. Deze kosten bedragen circa €6,75 per pakket, afhankelijk van de vervoerder die je kiest. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder.

Hoe gaat het in zijn werk?

  • Stuur een mail naar [email protected] om de retour aan te melden.
  • Verpak het product, samen met een briefje met je naam en ordernummer, netjes in de originele verpakking.
  • Stuur het product, voldoende gefrankeerd, op naar:

Brammies
Sophiaplaats 18
2713 EJ Zoetermeer

  • Wij zullen het verschuldigde bedrag zo snel mogelijk (in ieder geval binnen 14 dagen, maar meestal sneller) na aanmelding van je retour terugstorten op je rekening, mits het product in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd zijn of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we de waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat het bij retourzending goed verpakt is.

Alvast bedankt!

De waardering van brammies.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 89 reviews.